Μενού εβδομάδας

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου μα το καλοκαίρι συνεχίζεται και στο τραπέζι μας! Πιστεύουμε να βρείτε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις μας κι αυτή την εβδομάδα!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 26-8-2018

Κόκκινη μακαρονάδα με κρέας

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Δευτέρα 27-8-2018

Γαριδοπίλαφο

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Τρίτη 28-8-2018

Μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Τετάρτη 29-8-2018

Γίγαντες πλακί

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Πέμπτη 30-8-2018

Γεμιστά με κιμά

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Παρασκευή 31-8-2018

Σφουγγάτο με κολοκύθια

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Σάββατο 1-9-2018

Ψάρι στο φούρνο με μπάμιες

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Σαλάτες

Χωριάτικη κρητική πατατοσαλάτα

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Πιπεριές γλυκόξινο τουρσί

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

Γλυστρίδα με γιαούρτι

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Συνοδευτικά- συμπληρώματα-λιχουδιές

Πιπερόπιτα

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Μελιτζάνες τηγανητές σαβόρε

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας, αφράτη, νόστιμη και πολύ εύκολη!

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μουσταλευριά

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Παξιμαδάκια και κουλουράκια με χαρουπάλευρο

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Μαλακά cookies με βρώμη και ξερά φρούτα

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 35#: Από 26-8-2018 ως 1-9-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή εβδομάδα!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο