Μενού εβδομάδας

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Προτάσεις εποχής για να πάρετε κάποιες ιδέες. Χαιρόμαστε που το βρίσκετε χρήσιμο και ενδιαφέρον. 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 15-7-2018

Κρέας με φασολάκια

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Δευτέρα 16-7-2018

Ντολμαδάκια

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Κι έτσι, τα περίφημα κρητικά!

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Τρίτη 17-7-2018

Καπρικό, το  Αγιομαρινιάτικο ψητό!

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Τετάρτη 18-7-2018

Γίγαντες πλακί

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Πέμπτη 19-7-2018

Μακαρόνια με κιμά

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Παρασκευή 20-7-2018

Μελιτζάνες με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Σάββατο 21-7-2018

Σαρδέλες ψητές στο φούρνο με αμπελόφυλλα

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Μελιτζανοσαλάτα

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Συνοδευτικά- συμπληρώματα-λιχουδιές

Σάντουιτς με απάκι και κρέμα τυριού

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Κολοκυθάκια τηγανητά

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Καλοκαιρινές χορτόπιτες με βλίτα

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Τυρί σαγανάκι

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Κουλουράκια τηγανιού (και για την παραλία!)

Μενού 29: Από 15-7-2018 ως 21-7-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο, καλά να περνάτε! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο