Μενού εβδομάδας

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

Λίγο πιο ελαφρύ το μενού της επόμενης εβδομάδας. Για τους περισσότερους αλλάζουν και οι συνθήκες … Το άνοιγμα των σχολείων, όσο και να ‘ναι δημιουργεί άλλες απαιτήσεις χρόνου και βέβαια φαγητών και γλυκών!  

Κλικ στις φωτογραφίες για τη συνταγή! 

 

Κυριακή  15-4-2018

Αρνάκι ψητό με πατάτες στο φούρνο

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Δευτέρα  16-4-2018

Απλή, λεμονάτη μακαρονάδα

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Τρίτη  17-4-2018

Κεφτεδάκια με σάλτσα

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Τετάρτη  18-4-2018

Αρακάς λαδερός

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Πέμπτη  19-4-2018

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Παρασκευή  20-4-2018

Μπίζα ή ρεβίθια ντελμπιέ

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Σάββατο  21-4-2018

Γλώσσες με σάλτσα κάππαρης

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα ή λαχανικά

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδι

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Ανοιξιάτικη αρωματική, με αυγά!

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Κρεμμυδοπιτάκια

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Σπανακοκαλίτσουνα

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Ομελέτα  με αγκινάρες

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

 

Γλυκά , επιδόρπια, βουτήματα

Οικονομικό και εύκολο γλυκό με γιαούρτι

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Μαλακά cookies με μυζήθρα Κρήτης

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Κέικ λεμονιού με λάδι

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

ή με βούτυρο

Μενού #16 : 15-4-2018 ως 21-4-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο