Άρθρα

Το cretangastronomy.gr στη Food Expo 2018!

Το cretangastronomy.gr στη Food Expo 2018!

Το cretangastronomy.gr στη Food Expo 2018!

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά τη Δευτέρα, υποδεχόμενη περισσότερους από 72.000 επισκέπτες από 31.500 επιχειρήσεις της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας, που δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες!

Το cretangastronomy.gr στη Food Expo 2018!

Την έκθεση επισκέφτηκαν επίσης χιλιάδες διεθνείς αγοραστές, αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι και δεκάδες διπλωματικοί εκπρόσωποι, που στο σύνολό τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την άρτια διοργάνωση της έκθεσης!

Το cretangastronomy.gr στη Food Expo 2018!

Η FOOD EXPO, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, προέβαλε τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας σε περισσότερους από 3.500 διεθνείς αγοραστές και σε 72.000 εμπορικούς επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας.

Το cretangastronomy.gr στη Food Expo 2018!

Το “Κρήτη: Γαστρονομικός Περίπλους” δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση! Βρεθήκαμε στο Metropolitan Expo και συνομιλήσαμε με παραγωγούς καθώς και επιχειρηματίες του χώρου. Δοκιμάσαμε αμέτρητες γευστικές προτάσεις, πήραμε ιδέες για νέες συνταγές και συζητήσαμε για το πως μπορούμε να αναδείξουμε τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μέσα από το διαδίκτυο σε κάθε γωνιά της γης. Η Food Expo ανανεώνει το ραντεβού της για τις 16-18 Μαρτίου 2019. Αν δεν πήγατε φέτος, φροντίστε να πάτε του χρόνου! Ίσως κουραστείτε να την γυρίσετε όλη αλλά θα αποζημιωθείτε με λιχουδιές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο!

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο