Γαστρονομικά νέα

Γευσιγνώστης

Γευσιγνώστης

Με “ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα !


Γευσιγνώστης

Είναι τιμή και χαρά να είναι το όνομά σου δίπλα σε σπουδαία ονόματα της ελληνικής (και όχι μόνο…) γαστρονομίας!

Γευσιγνώστης

Στο νέο τεύχος του Γευσιγνώστη, του γαστρονομικού περιοδικού της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα θα βρείτε και μια δική μου συνταγή ως αρχή μιας πολύ όμορφης συνεργασίας!

Γευσιγνώστης

Ευχαριστώ τους συντελεστές του περιοδικού για την τιμή που μου κάνουν! 

Γευσιγνώστης

 Ο Γευσιγνώστης κυκλοφορεί με την κυριακάτικη εφημερίδα το ΒΗΜΑ  και αργότερα στα περίπτερα.

(H εφημερίδα αυτής της Κυριακής με το τελευταίο τεύχος κυκλοφόρησε εκτάκτως σήμερα) 

Καλή μας συνέχεια! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο