Μενού εβδομάδας

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας.  Αποκριάτικη εβδομάδα, Τσικνοπέμπτη, λίγο παραπάνω το κρέας αυτές τις μέρες… Ας το απολαύσουμε με συνδυασμούς εποχής!

 

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή 4-2-2018

Αρνάκι ή κατσικάκι με σταμναγκάθι

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Δευτέρα  5-2-2018

Πρασόρυζο

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Τρίτη  6-2-2018

Κουνελάκι κοκκινιστό με κρητικά τυριά

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Τετάρτη  7-2-2018

Γίγαντες στο φούρνο

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Πέμπτη  8-2-2018

Παντσέτες  κρασάτες, με χυμό εσπεριδοειδών

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Παρασκευή  9-2-2018

Χειμωνιάτικο τουρλού στην κατσαρόλα

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Σάββατο  10-2-2018

Ψάρι σε κρούστα αλατιού και κάποια σαλάτα

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με ταχίνι

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Βραστά χόρτα ή λαχανικά

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Με σταμναγκάθι, ρόκα και αβοκάντο

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Μια εξαιρετική κοτόπιτα

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Σπανακοκαλίτσουνα ή χορτοκαλίτσουνα στο φούρνο

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Γίγαντες-σουβλάκια

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Ελιόψωμα με μαγιά

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Λουκουμάδες με φρούτα (αυτή την εποχή μπανάνες και μήλα)

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Φρουτοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Σαρικόπιτες

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Και για το Ψυχοσάββατο, εδώ είναι η συνταγή μας για

κρητικά κόλλυβα

Μενού #6:   Από 4-2-2018 ως 10-2-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο