Μενού εβδομάδας

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Ανοίγει το τριώδιο αύριο, οδεύουμε προς τις Απόκριες και  βάλαμε 1-2 κοψιδάκια παραπάνω. Κρατάμε το μέτρο στις ποσότητες για να τα απολαύσουμε χωρίς συνέπειες!

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή 28-1-2018

Ψητό στο φούρνο με πατάτες, αυτή την εποχή και με αρνάκι!

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Δευτέρα  29-1-2018

Εύκολη μακαρονάδα με απάκι και αθότυρο

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Τρίτη  30-1-2018

Γιουβαρλάκια σούπα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Τετάρτη  31-1-2018

Φασολάδα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Πέμπτη  1-2-2018

Κουνελάκι τηγανητό με τηγανητές πατάτες

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Παρασκευή  2-2-2018

Φασουλόρυζο

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Σάββατο  3-2-2018

Παστός μπακαλιάρος με γιαχνερά χόρτα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Σαλάτες

Σαλάτα σπανάκι με σουσάμι και πετιμέζι

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Βραστά χόρτα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Πολύχρωμη χειμωνιάτικη σαλάτα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Ξινόχοντρος σούπα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Χορτόπιτα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

ή  η πιο εύκολη

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

 

Πορτοκαλόπιτα

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

ή κέικ λεμονιού

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Και φυσικά, για μας αρχίζει η εποχή της μυζηθρόπιτας!

Σε πρώτη φάση, τα πιο εύκολα!

Μενού 5#:  Από 28-1-2018 ως 3-2-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο