Μενού εβδομάδας

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Ελπίζουμε να βρείτε κάποιες απαντήσεις στο απλό αλλά καθημερινό ερώτημα «τι να μαγειρέψω σήμερα;».

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή  26-11-2017

Κρέας κρασάτο με σάλτσα λαχανικών εποχής

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Ή μπακαλιάρος πλακί για όσους νηστεύουν

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Δευτέρα  27-11-2017

Γαριδομακαρονάδα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Τρίτη  28-11-2017

Χειμωνιάτικο τουρλού στην κατσαρόλα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Τετάρτη  29-11-2017

Ρεβίθια ντερμπιέ

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Πέμπτη  30-11-2017

Λαχανοντολμάδες !

Με κιμά για όσους δεν νηστεύουν

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Νηστίσιμοι για τους υπόλοιπους!

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Παρασκευή  1-12-2017

Ρεβιθοκεφτέδες, τηγανητές πατάτες   και  σαλάτα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Σάββατο  2-12-2017

Ψάρια μαρινάτα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα οπωσδήποτε αυτή την εποχή

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Σαλάτα με κίτρινη κολοκύθα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

Πολύχρωμη με λάχανα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες, με ή χωρίς τυρί

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Πρασοτυρόπιτα

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Σούπα με ξινόχοντρο

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Κρασάτα καλαμαράκια του κουτιού

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Παστέλι

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Νηστίσιμοι κουραμπιέδες για τους εορτάζοντες

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Και μη ξεχάσετε κάτι τηγανητό για τον Άγιο Ανδρέα (30/11)!

Εμείς προτείνουμε τα παραδοσιακά κουμπάνια, τα τηγανητά λουκούμια της Κρήτης

Μενού 54#:  Από 26-11-2017 ως 2-12-2017

 

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες των ημερών! 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο