Μενού εβδομάδας

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

Πιο προσαρμοσμένες στο Φθινόπωρο  οι προτάσεις μας γι αυτή την εβδομάδα, μπαίνει ο Νοέμβρης  την Τετάρτη. Ελπίζουμε να τις βρείτε ενδιαφέρουσες!

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 29-10-2017

Αυτή την εποχή το σταμναγκάθι είναι καλλιεργημένο, αλλά επειδή μας ζητούν αρκετές φίλες τη συνταγή τη συμπεριλάβαμε στο μενού μας!

Αρνάκι με σταμναγκάθι

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

 

Δευτέρα  30-10-2017

Ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα, και κάποια σαλάτα

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Τρίτη  31-10-2017

Μακαρονάδα  με μικρά κεφτεδάκια

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Τετάρτη  1-11-2017

Φακές

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Πέμπτη  2-11-2017

Λαχανοντολμάδες με κιμά, οι πρώτοι για φέτος!

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Παρασκευή  3-11-2017

Λαδερό πρασοσέλινο

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Σάββατο  4-11-2017

Παστός μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο με πατάτες

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

 

Σαλάτες

Παντζάρια γεμιστά με κρέμα τυριού ή γιαουρτιού

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Σαλάτα με ψητή κίτρινη κολοκύθα

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Πολύχρωμη σαλάτα εποχής

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Ψωμάκια με γραβιέρα και θυμάρι

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Πατάτες οφτές, γεμιστές με τυριά

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Χορτοκαλίτσουνα στο φούρνο

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μια τάρτα για τους Αργύρηδες και τις Αργυρούλες που γιορτάζουν την Τετάρτη

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Μηλόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Κέικ με κανέλα και καρύδια

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Ή κέικ με γλυκά κουταλιού

Μενού 50#:  Από 29-10-2017 ως 4-11-2017

 

Καλή εβδομάσα να έχουμε! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο