Η πρότασή μας

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

Είναι η εποχή της! Παρόλο που διατηρείται αρκετό καιρό, είναι ώρα να αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Κι αν έχουμε μεγαλύτερη ποσότητα απ’ όση μπορούμε να καταναλώσουμε, η πρότασή μας περιλαμβάνει και τρεις τρόπους να τη διατηρήσουμε!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Γλυκιά κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Απλές κρητικές κολοκυθόπιτες τηγανιού

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Τηγανητή κολοκύθα σαβόρε

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Μικρά κέικ με κολοκύθα και μέλι

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Γλυκόξινο τουρσί με γλυκοκολοκύθα

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Γεμιστή κολοκύθα

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Κέικ με πράσινο κολοκύθι ή κολοκύθα

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Πουρές γλυκοκολοκύθας και τρεις τρόποι συντήρησής της

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Αυτά για την ώρα… Έπονται νεώτερες εφαρμογές σε επόμενες αναρτήσεις.

update Νοέμβριος 2020

Κολοκυθόπιτα με τραγανό σπιτικό φύλλο

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Μαρμελάδα κολοκύθας με εσπεριδοειδή

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Γλυκό ψωμί σαν τσουρέκι με κολοκύθα

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Γλυκό κουταλιού χωρίς ασβεστόνερο

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Στιφάδο με κολοκύθα, κάστανα και μανιτάρια

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

 

Ζυμαρικά με κολοκύθα και καρότα

Η πρότασή μας: συνταγές με κολοκύθα!

Καλά να περνάτε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο