Διατήρηση τροφίμων

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

7 λαχανικά, 14 προτάσεις! 

 

Τα φρούτα τα φτιάχνουμε μαρμελάδες, κομπόστες  και γλυκά του κουταλιού. Το άρωμα όμως του Καλοκαιριού βρίσκεται και στα λαχανικά του.  Ας διατηρήσουμε κάποια απ’ αυτά με παλιούς και σύγχρονους τρόπους!

Κλικ στις φωτογραφίες

Ντομάτες στην κατάψυξη

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Ντομάτες λιαστές

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Σάλτσα ντομάτας σε βάζα

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

Λιαστός πελτές ντομάτας

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Μπάμιες στην κατάψυξη

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Λιαστά φασολάκια (παστοφάσουλα)

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Μελιτζάνες στην κατάψυξη

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Κολοκύθια  με αποξήρανση ή στην κατάψυξη

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Πιπεριές τουρσί

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

Κόκκινες πιπεριές ξιδάτες

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

Πολύχρωμες στην κατάψυξη για πολλές χρήσεις!

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

Πολύχρωμες πιπεριές γλυκόξινο τουρσί

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Γλυστρίδα τουρσί

Η πρότασή μας: Διατήρηση 7 λαχανικών εποχής με παλιούς και σύγχρονους τρόπους

 

Και του χρόνου! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο