Άρθρα

Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017
Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 για τρίτη  χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για τέταρτη  χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.
 
Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τα πακέτα συμμετοχών έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες μετά και τα εξαιρετικά διαφημιστικά σποτ που έγιναν viral και έκαναν γνωστή τη διοργάνωση πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό!

Ακόμα και αν δεν συμμετέχετε, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον τόπο μας σαν επισκέπτης και θεατής την Κυριακή καθώς, εκτός από τον συναρπαστικό αγώνα, το ενδιαφέρον σας θα κρατήσουν αμείωτο παράλληλες εκδηλώσεις μουσικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος! Καλώς να ορίσετε! 

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της και στην σελίδα της στο facebook: 

http://www.cretehalfmarathon.com/

https://www.facebook.com/cretehm/?ref=br_rs

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο