Μενού εβδομάδας

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

Το καλοκαίρι συνεχίζεται αν και κάπου κάπου ο Αύγουστος μας θυμίζει πως είναι «η άκρα του Χειμώνα». Τα πιάτα μας είναι και αυτή την εβδομάδα άκρως καλοκαιρινά! Από τις προτάσεις μας δεν λείπουν οι φανουρόπιτες που είχαμε προτείνει κατά καιρούς αφού το επόμενο Σάββατο θα τις χρειαστούμε!

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή 20-8-2017

Κοκκινιστή αίγα με πατάτες τηγανητές

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Δευτέρα 21-8-2017

Ιμάμ μπαιλντί

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Τρίτη 22-8-2017

Ψάρι με πατάτες, ρίγανη και λεμόνι στο φούρνο

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Τετάρτη 23-8-2017

Ξερά κουκιά (γυρευτοί χοχλιοί βραστοί και ντοματοσαλάτα, επιβάλλονται!)

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Πέμπτη 24-8-2017

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Παρασκευή 25-8-2017

Καλοκαιρινή μακαρονάδα φούρνου

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Σάββατο 26-8-2017

Τηγανητά ψάρια και βλίτα με κολοκύθια και πατάτες

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκύθια και πατάτες

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Πράσινες πιπεριές ξιδάτες

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Γλυστρίδα με γιαούρτι

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Κολοκυθοκεφτέδες

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Κρεμμυδοκαλίτσουνα

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια

Κάποιο από τα γλυκά με σύκα της τελευταίας μας πρότασης

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

 

Και φυσικά κάποια από τις φανουρόπιτές μας!

Υπ’ αριθμ. 1

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Υπ’ αριθμ. 2, με μαγιά

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Υπ’ αριθμ. 3, με απολαυστικό διάλογο!

Μενού 40#: Από 20-8-2017 ως 26-8-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο, όπου κι αν είμαστε και καλή επόμενη εβδομάδα να περάσουμε! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο