Μενού εβδομάδας

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Καλό μήνα σε όλους! Φουλ Καλοκαίρι, άρα όσο γίνεται εύκολες και  γρήγορες οι επιλογές μας. Αν και οι προβλέψεις λένε ότι  η θερμοκρασία πέφτει από βδομάδα,  δεν παύει να είναι δύσκολο το πολύωρο μαγείρεμα αυτή την εποχή. Από την άλλη, τα παιδιά στο σπίτι ή σε διακοπές θέλουν μια λιχουδιά παραπάνω! Ας φροντίσουμε να είναι υγιεινή!

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 2-7-2017

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Δευτέρα 3-7-2017

Ζυμαρικά στο φούρνο

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Τρίτη 4-7-2017

Καλοκαιρινά, κόκκινα γιουβαρλάκια!

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Τετάρτη 5-7-2017

Σοφαγάδα ή τουρλού ή συμπεθεριό

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Πέμπτη 6-7-2017

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ!

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Παρασκευή 7-7-2017

Ρεβίθια κόκκινα

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Σάββατο 8-7-2017

Γαριδοπίλαφο

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκύθια και πατάτες

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

Μια πλούσια σαλάτα με γλυστρίδα και καπνιστό ψάρι

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Πιπερόπιτα

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Κολοκυθομπούρεκο χανιώτικο

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Αυγά μάτια με ντομάτα

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Τα πιο εύκολα μυζηθροπιτάκια της σελίδας μας (γίνονται και στο φούρνο)

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017 

 

Γλυκά-επιδόρπια

Εύκολα παγωτά με γιαούρτι

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Το πιο εύκολο και οικονομικό γλυκό ψυγείου με γιαούρτι

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Κέικ με κανέλα και καρύδια στη μέση

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

 

Εύκολη αναποδογυρισμένη πίτα με καλοκαιρινά φρούτα και σοκολάτα!

Μενού 33#:  Από 2-7-2017 ως 8-7-2017

Καλό μήνα, καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα από Δευτέρα! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο