Μενού εβδομάδας

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

Γιορτινά ξεκινάμε το μενού μας αυτή την εβδομάδα! Κωνσταντίνου και Ελένης και Κυριακή, δεν μπορεί παρά  να έχουμε γιορτινά πιάτα στο τραπέζι μας. Και βέβαια κεράσματα και επιδόρπια. Δείτε τα φορμάκια αμυγδάλου αν γιορτάζετε. Είναι από τα ωραιότερα γλυκά του site.

Η υπόλοιπη εβδομάδα έχει απ’ όλα τα καλά της εποχής. Δείτε τα,  πάρτε ιδέες, και προγραμματίστε τις προμήθειές σας!

Κλικ στις φωτογραφίες! 

 

Κυριακή 21-5-2017

Κρέας με κολοκυθάκια

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Δευτέρα 22-5-2017

Λεμονάτη μακαρονάδα

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Τρίτη 23-5-2017

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Τετάρτη 24-5-2017

Φακές

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Πέμπτη 25-5-2017

Γεμιστά με κιμά

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Παρασκευή  26-5-2017

Φασολάκια λαδερά με εξαιρετική παραδοσιακή προσθήκη για όσα περισσέψουν! 

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Σάββατο 27-5-2017

Σαρδέλες  τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα και  πατατοσαλάτα

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Σαλάτες

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Γλυστρίδα με γιαούρτι

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Παντζαροσαλάτα με ταχίνι

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Συμπληρώματα, συνοδευτικά  και λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες με τυρί!

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Μανιτάρια τηγανητά

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Ντοματόψωμο

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Αρωματική τυρόπιτα

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 

Γλυκά

Φορμάκια αμυγδάλου, από τα ωραιότερα κεράσματα!

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Κτιστό, τούρτα μπισκότου

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

Καρυδάκι γλυκό του κουταλιού

Μενού 27 #: Από 21-5–2017 ως 27-5-2017

 

 Χρόνια Πολλά στους Κωνσταντίνους , στις Κωνσταντίνες και στις Ελένες!  

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο