Μενού εβδομάδας

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

Πάλι εδώ με τις προτάσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Ο καιρός ζεσταίνει, τα πιάτα μας γίνονται λίγο πιο ελαφριά και τα γλυκά μας πιο δροσερά! Πιάτα με κάποια υλικά που τελειώνουν και άλλα με κάποια υλικά πρωτοφανίστικα…

Κλικ στις φωτογραφίες!

Κυριακή 7-5-2017

«Ζακυνθινό»  κουνέλι με  κρητικά τυριά

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Δευτέρα 8-5-2017

Μακαρονάδα με τα πρώτα καλοκαιρινά λαχανικά

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Τρίτη 9-5-2017

Για όσο βρίσκουμε ακόμη τσιγαριαστά χόρτα, εδώ με γιουβαρλάκια

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Τετάρτη 10-5-2017

Κλασικοί γίγαντες στο φούρνο

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Πέμπτη 11-5-2017

Κοτόπουλο τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Παρασκευή 12-5-2017

Αγκινάρες με γιαούρτι: η νοστιμιά της απλότητας

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Σάββατο 13-5-2017

Τηγανητά μπακαλιαράκια

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

 

Σαλάτες

Πανταροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Πατατοσαλάτα αλοιφή

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Σταμναγάθι με σάλτσα αβοκάντο

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Αλμυρό κέικ με ελαιόλαδο

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Μια νόστιμη πιπερόπιτα!

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Τηγανητοί γίγαντες

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

 

Γλυκά

Με φρυγανιές και φρούτα!

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

Και με γιαούρτι, το πιο εύκολο και οικονομικό!

Μενού 25 #: Από 7-5-2017 ως 13-5-2017

 

 

Καλή εβδομάδα!

 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο