Η πρότασή μας

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Από τα πιο αγαπημένα υλικά της εποχής! Όσοι δεν έχουν πρόβλημα με την κατανάλωσή τους μπορούν να τα δοκιμάσουν με πολλούς τρόπους, σε πιάτα που μοσχοβολούν Άνοιξη!

Κλικ στις φωτογραφίες

Χλωροκούκια με άνηθο

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Ωμά, σε μια σαλάτα όνειρο! 

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

Τηγανητά , ως νόστιμα πράσινα τσιπς

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Με μπακαλιάρο και γιαχνερά, ναι με μπακαλιάρο! 

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Με χοχλιούς και κόκκινη σάλτσα

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Με αγκινάρες, τα κλασικά αγκιναροκούκια μας

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Με σκορδόφυλλα, πατάτες και ντερμπιέ!

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Σαν κουκόφαβα εποχής

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Για το τέλος κρατήσαμε το κορυφαίο πιάτο της εποχής τα πικράσταχα με κουκιά και λιανοχοχλιούς!

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

 

Η πρότασή μας #16: Ανοιξιάτικα πιάτα με χλωροκούκια!

Απολαύστε τα! 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο