Μενού εβδομάδας

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Όπως συνηθίζουμε οι προτάσεις μας περιέχουν νηστίσιμα και αρτύσιμα πιάτα για να δίνουν ιδέες σε όλους τους αναγνώστες μας. Προσπαθούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο συνεπείς με την εποχικότητα των υλικών

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 12-3-2017

Γιουβέτσι έτσι

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

κι αλλιώς!

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Δευτέρα 13-3-2017

Νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Τρίτη 14-3-2017

Χοχλιοί με χόντρο

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

ή κοτόπουλο με χόντρο

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Τετάρτη 15-3-2017

Γίγαντες πλακί

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Πέμπτη 16-3-2017

Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί, σκέτο ή με κρέας

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Παρασκευή 17-3-2017

Σουπιές με το μελάνι τους

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

και μια πράσινη σαλάτα!

Σάββατο 18-3-2017

Ψάρια στο φούρνο με πατάτες

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

ή καλαμαράκια τηγανητά

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Σαλάτες

Ταραμοσαλάτα με αβοκάντο

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Βραστά χόρτα

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Γίγαντες τηγανητοί (ας κρατήσουμε λίγους όταν τους φτιάξουμε  πλακί)

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Λιαστές ντομάτες τηγανητές σε κουρκούτι

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Μαγκίρι

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Γλυκά

Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας με αλεύρι ολικής

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Κι αν δεν νηστεύετε, τι άλλο αυτή την εποχή;

Μυζηθροπιτάκια με μέλι!

Μενού #17: 12-3-2017 ως 18-3-2017

 

Καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο