Άρθρα

Ένα e-book για την νηστεία, δώρο για τους αναγνώστες μας!

Ένα e-book για την νηστεία, δώρο για τους αναγνώστες μας!

 

Είχα γράψει πριν λίγο καιρό ότι θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σιγά σιγά και άλλα πράγματα στο site, τα οποία θα ακολουθούν την αισθητική και το ύφος της σελίδας μας. Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζω το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση: ένα e-book αφιερωμένο στην νηστεία, δώρο για τους αναγνώστες μας, το οποίο είναι ένα δημιούργημα που προέκυψε από την  συνεργασία μας με το έγκριτο και καταξιωμένο portal διατροφής medNutrition.

Στις σελίδες αυτού του ιδιαίτερα προσεγμένου ηλεκτρονικού βιβλίου, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν τις διατροφικές μας συνήθειες σε περίοδο νηστείας, ανάλυση των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουμε καθώς και χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για να αποκομίσουμε τα μέγιστα οφέλη για την υγεία μας από την νηστεία. Επίσης, στο e-book παρουσιάζονται 8 νηστίσιμες συνταγές με την υπογραφή του site μας, με την πλήρη διατροφική ανάλυσή τους από την επιστημονική ομάδα της medNutrition.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε δικό σας το e-book είναι πολύ απλή και έχει ως εξής:

  1. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε φωτογραφία του άρθρου ή στο ακόλουθο λινκ: https://www.mednutrition.gr/portal/enimerosi/e-vivliothiki/15148
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες.
  3. Το e-book είναι δικό σας!

Κάπου εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του medNutrition που συνέβαλαν στην δημιουργία αυτού του e-book. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον ιθύνοντα νου αυτής της συνεργασίας, τον κύριο Παρασκευά Παπαχρήστο, ιδρυτή του medNutrition, μαζί με τον οποίο ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε αυτό το εγχείρημα πριν από περίπου δύο μήνες κάνοντας skype meeting και ανταλλάσσοντας αλλεπάλληλα e-mail. Η επικοινωνία μας ήταν άψογη σε κάθε επίπεδο του εγχειρήματος και πιθανότατα αυτό το e-book να είναι η αρχή μόνο μιας σταθερής και ευρύτερης συνεργασίας  μεταξύ των δύο site.

Ελπίζω να απολαύσετε το e-book, να ενημερωθείτε, να σας λυθούν απορίες γύρω από τη νηστεία που ίσως είχατε, να δοκιμάσετε τις συνταγές του και να σας συντροφεύσει καθόλη τη διάρκεια της Σαρακοστής! Όπως πάντα, περιμένουμε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας στην επικοινωνία μας. Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής σε όσους ήδη νηστεύουν και καλή αρχή σε αυτούς που θα θελήσουν να ξεκινήσουν από σήμερα!

Ένα e-book για την νηστεία, δώρο για τους αναγνώστες μας!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο