Μενού εβδομάδας

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

Έτοιμο το μενού μας και γι αυτή την εβδομάδα που αρχίζει βέβαια από αύριο αφού οι δυο προηγούμενες μέρες καλύφθηκαν από τις προηγούμενες προτάσεις μας. Νηστίσιμα πιάτα για το Πρωτοβδόμαδο… Μια ολιγοήμερη αποχή από το κρέας χρειάζεται σε όλους… Οι μη νηστεύοντες μπορούν να συμπληρώσουν τα πιάτα τους με λίγο τυρί ή ένα τηγανητό ψαράκι.

Κλικ στις φωτογραφίες 

Τρίτη 28-2-2017

Αρακάς λαδερός

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Τετάρτη 1-3-2017

Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Πέμπτη 2-3-2017

Σουπιές με σπανάκι

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Παρασκευή 3-3-2017

Πρασόρυζο

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Σάββατο  4-3-2017

Γαριδομακαρονάδα

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Αν νηστεύετε το λάδι δοκιμάστε την Τετάρτη ή την Παρασκευή την αλάδωτη ταχινόσουπά μας

Ταχινόσουπα

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Συμπληρώματα-λιχουδιές

Με τηγανητές πατάτες και την πράσινή μας σαλάτα νόστιμα νηστίσιμα αλείμματα

Άλειμμα ταχινιού

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

ή κόκκινης πιπεριάς

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Πράσινη σαλάτα με άγρια χόρτα

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Βρουβόπιτες

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

Γλυκά

Ταχινοπιτάκια

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

 

το πιο πορτοκαλένιο νηστίσιμο κέικ

Μενού #15: 27-2-2017 ως 4-3-2017

Καλή Σαρακοστή σε νηστεύοντες και μη νηστεύοντες! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο