Μενού εβδομάδας

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Εβδομάδα Αποκριάτικη με την Τσικνοπέμπτη να πρωταγωνιστεί στα μαγειρικά μας πράγματα! Αναζητείστε συνταγές με κρέας, στις κατηγορίες Μοσχάρι, Αρνί/Κατσίκι , Κοτόπουλο  και Χοιρινό… Για κάποιους που υπολογίζουν και την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου ως ξεχωριστή μέρα, έχουμε κι άλλα γιορτινά!

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Κλικ στις φωτογραφίες! 

Κυριακή 12-2-2017

Ψητό στο φούρνο με πατάτες

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Δευτέρα 13-2-2017

Μπακαλιάρος με γιαχνερά χόρτα

 

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Τρίτη 14-2-2017

Μοσχαράκι κατσαρόλας με σάλτσα λαχανικών εποχής

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Τετάρτη 15-2-2017

Φακές σούπα

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Πέμπτη 16-2-2017

Ετοιμάζεται πρόταση σε νέα ανάρτηση!

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Παρασκευή 17-2-2017

Λαχανόρυζο

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Σάββατο 18-2-2017

Μιας και το ψαρικό μπήκε τη Δευτέρα,

μια ομελέτα σήμερα με χορταρικά εποχής

είναι ό,τι πρέπει!

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Σαλάτες

Βράζουμε κάποια μέρα τσιμουλάκια

και φροντίζουμε να περισσέψουν για την ομελέτα του Σαββάτου!

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Παντζάρια στο ξύδι

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Και φυσικά κάποια απ’ αυτά  τα χρησιμοποιούμε για

παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Συνοδευτικά- Συμπληρώματα –Λιχουδιές

Μια πίτα με απ’ όλα

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Φτιάξτε αλμυρά πιτάκια με

το πιο νόστιμο φύλλο

και όποια γέμιση θέλετε

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Τζουλαμάς, παραδοσιακή μεσσαρίτικη πίτα

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Γλυκά

Παραδοσιακή ξιγκόπιτα!

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

 

Μυζηθρόπιτες και μυζηθροπιτάκια

Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Να βάλουμε και κανένα

σοκολατάκι εύκολο και βελουδένιο

για τους εορτάζοντες της Τρίτης;

 Μενού  #13: 12-2-2017 ως 18-2-2017

Υπενθυμίζουμε την συμμετοχή μας στα FOOD BLOG AWARDS  2016 του ΒΗΜΑgourmet.

Θα ήταν τιμή μας να μας ψηφίσετε!

Επιλέγετε τσεκάροντας με κλικ το τετραγωνάκι μπροστά από το CretanGastronomy, συμπληρώνετε το email σας λίγο παρακάτω, και κλικάρετε στη λεξούλα Done!

Εδώ:

http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16

/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844869

Σας ευχαριστούμε!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο