Μενού εβδομάδας

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

Εβδομάδα με αρκετούς εορτάζοντες αυτή που μας έρχεται… Προσαρμόστε τις προτάσεις ανάλογα αν έχετε γιορτή στα σπίτια σας και αναζητείστε κύρια πιάτα, ορεκτικά και γλυκά στην αναζήτηση. Στη διάθεσή σας για όποια απορία προκύψει!

Κλικ στη φωτογραφία κάθε συνταγής! 

Κυριακή 15-1-2017

Αρνάκι  ή κατσικάκι με ασκορλύμπους

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

Δευτέρα 16-1-2017

Κάποιο ζυμαρικό σήμερα…

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

Τρίτη 17-1-2017

Λεμονάτο μοσχάρι ή βοδινό

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

Τετάρτη 18-1-2017

Μπίζα (για όσους μπορούν να βρουν…)

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

ή Ρεβύθια ντελμπιέ

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

 

Πέμπτη 19-1-2017

Ντολμάδες με γούλα (σέσκουλα) σε δύο εκδοχές!

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

 

 

Παρασκευή 20-1-2017

Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

 

Σάββατο 21-1-2017

Παλαμίδα ή άλλο ψάρι σαβόρε

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

και κάποια βραστή σαλάτα

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

 

Λιχουδιές και συμπληρώματα…

Μυζηθροπιτάκια εύκολα

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

 

Μια πολύ εύκολη πίτα με “απ’ όλα”

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

Μεζεδάκι με απάκι και ξινομυζήθρα

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

Και οι πιο υπομονευτικές ή έμπειρες μια

εξαιρετική χορτόπιτα με χόρτα εποχής

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

Γλυκά

Ένα κέικ με σοκολάτα και μυρωδάτα μανταρίνια

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

ή ένα κέικ λεμονιού

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

 

και για όσους γιορτάζουν…

Τρουφάκια εορταστικά!

Μενού #9: 15-1-2017 ως 22-1-2017

Υπενθυμίζουμε την συμμετοχή μας στα FOOD BLOG AWARDS  2016 του ΒΗΜΑgourmet.

Θα ήταν τιμή μας να μας ψηφίσετε!

Επιλέγετε τσεκάροντας με κλικ το τετραγωνάκι μπροστά από το CretanGastronomy, συμπληρώνετε το email σας λίγο παρακάτω, και κλικάρετε στη λεξούλα Done!

Εδώ:

http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16

/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844869

Καλά να περνάτε!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο