Έξω από την κουζίνα

Τα ελληνικά προϊόντα ταξιδεύουν…

Τα ελληνικά προϊόντα ταξιδεύουν…
Τα ελληνικά προϊόντα ταξιδεύουν…
Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική για την παρουσίαση ενός καταστήματος έστω και ηλεκτρονικού μέσα από τις σελίδες του blog. Όταν όμως επισκέφτηκα την ιστοσελίδα τους είδα πόσο φροντισμένο είναι το κατάστημά τους και πόσο ποιοτικά τα προϊόντα τους .
Από την άλλη, πολλοί φίλοι του blog από το εξωτερικό μου στέλνουν e-mails όπου λένε ότι δυσκολεύονται να βρουν  ελληνικά υλικά και ελληνικά προϊόντα  για το τραπέζι τους, οπότε θεώρησα ότι πρέπει να τους μάθουν.
Γνωρίστε τους λοιπόν μέσα από το κείμενο  στο οποίο αυτοπαρουσιάζονται, και επισκεφτείτε το site τους για ελληνικές λιχουδιές – και μάλιστα αρκετές κρητικές- ακόμη κι αν βρίσκεστε σε πολύ μακρινές χώρες:

 

GreekFoodShop.com Το Ποιοτικό Eλληνικό Προϊόν Διατροφής. Τώρα Διαθέσιμο και στο Εξωτερικό
Το GreekFoodShop.com αποτελεί τη νέα προσπάθεια ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι σε πείσμα των καιρών αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα διατροφής, επενδύοντας στην εξαγωγή τους στο εξωτερικό.

Σκοπός του GreekFoodShop είναι να κάνει προσβάσιμα τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε πολίτες του εξωτερικού, έλληνες ομογενείς και ξένους. Απευθύνεται στους λάτρεις της ποιοτικής ελληνικής κουζίνας που αναζητούν συνεχώς τις καλύτερες επιλογές προϊόντων.

Η ομάδα γευσιγνωσίας του GreekFoodShop επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από όλη την επικράτεια και τα διαθέτει με ένα κλικ στην πόρτα των πελατών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του GreekFoodShop θα βρείτε στη διεύθυνση www.greekfoodshop.com.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο