Έξω από την κουζίνα

Βραβεία και δώρα!

Βραβεία και δώρα!

Τέλος πάντων πολύ γουρλίδικο μου βγήκε αυτό το blog!Μέσα στους 4 μήνες της ύπαρξής του έχω κερδίσει δυο πανέμορφα δώρα μετά από κλήρωση.

Δεν ξέρω κάποιον  άνθρωπο που να μη χαίρεται όταν του χαρίζουν κάτι ή όταν κερδίζει κάτι. Πέρα από το ίδιο το δώρο είναι η χαρά ότι ευνοήθηκες από την τύχη.Όταν μάλιστα αυτό είχε χρόνια να σου συμβεί αρχίζεις να αναρωτιέσαι ποιά θετική αύρα συνόδεψε τη είσοδό σου στον κόσμο των blogs.

Πρώτα το υπέροχο δακτυλίδι από την olivetreegirl και τώρα τα υπέροχα σουβέρ από τη Μαρίνα

Βραβεία και δώρα!

Περισσότερο σχολίασα επειδή γνώρισα το μέρος.Δεν συμμετείχα συνειδητά στο διαγωνισμό.Και να ένα ακόμη όμορφο δωράκι.Σαν μικροί πίνακες ζωγραφικής με θέματα από το Παρίσι είναι!

Βραβεία και δώρα!

Ακόμη ένα βραβείο από την γλυκειά Μαρίνα ήρθε να ζεστάνει τον πολύ άσχημο καιρό του Σαββατοκύριακου που πέρασε.

Με τη σειρά μου, κι επειδή δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιες από τις διαδικτυακές φίλες, το δίνω μετά από κλήρωση στις παρακάτω:

Big mama

Ellada

Lila

Δήμητρα

Μπέττυ

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο